Poker blog

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Izbor postova
Vodič kroz poker bonuse
Rakeback FAQ
PSO bonusi i promocije
Savvy bonusi i promocije

Savvy kickback bonus lista

Sponzori


Za transfer novca koristite...


Marketing

Partneri
E-mail

Izgradite poker banku
NajboljeNaNetu.com
Poker bez depozita
Besplatni poker
Free bets blog




BesplatnaPromocija.com




Web Hrvatska
Ocijeni stranicu @ croindex.info

04.04.2008., petak

Rakeback FAQ

Što je rake?
Rake je mali postotak pota koji uzima poker sajt kao kompenzaciju za organiziranje igre. Strukture uzimanja rakea su različite od sajta do sajta kao i kod igara koje se igraju. U principu, rake iznosi 5% do maksimalno $3.

Što je rakeback?
Rakeback je dio plaćenog rakea koji se igraču vraća natrag, obično početkom slijedećeg mjeseca. Neki sajtovi isplaćuju svaki dan, neki tjedno a neki mjesečno. Uobičajeni postotak rakebacka je oko 30%. Za sve je zajedničko to da ako želite rakeback, svoj račun morate otvoriti preko nekog affiliate sajta.

Kako se računa?
Metode su slične kako i kod bonusa. Ima "dealt" i "contributed" metoda. Kod "dealt" metode, ako igrate za stolom od 10 igrača i sajt iz pota uzme $1 rakea, tada svakom od 10 igrača pripada $0.10 rakea. Ukupno plaćeni rake u mjesec dana se zbroji i ~30% se vrati natrag igraču.

Kod "contributed" metode, ako je za stolom 10 igrača i sajt iz pota uzme $1 rakea, tada se rake dijeli samo onim igračima koji aktivno sudjeluju u handu. To znači da moraju uložiti svoj novac u pot kako bi im pripao dio rakea. Uzmimo neka u primjeru aktivno sudjeluje 4 igrača a ostalih 6 folda prije flopa, tada svakom od 4 aktivna igrača pripada $0.25 rakea.

Bonusi i rakeback?
Da, možete dobiti i bonuse ako imate rakeback account. Neki sajtovi oduzimaju bonuse od rakea a neki ne. U svakom slučaju, isplati se uzeti oboje čak i ako se bonus oduzima od rakea.

Kako se isplaćuje?
Neke poker sobe same isplaćuju rakeback, ili svakodnevno ili na početku slijedećeg mjeseca dok kod drugih, rakeback isplaćuju affiliate sajtovi ili putem inter-account transfera na poker sajt ili preko Netellera, PayPala i sl.

Rakeback i turniri
I turnirski igrači mogu dobiti rakeback, samo što se on računa malo drugačije. Recimo neka igrate turnir za $20+$2. Dio koji ulazi u nagrani fond na turniru je $20 a dio koji uzima sajt, tzv. fee ili naknada za organizaciju turnira je $2. Kroz rakeback na kraju mjeseca će vam biti vraćeno 30% od $2, dakle $0.60.

Kako dobiti rakeback?
Predlažem da koristite ove rakeback affiliate sajtove. RakeTheRake.com i Rake Tracker. Oba sajta su pouzdana i sigurna.

- 18:15 - Komentari (2) - Isprintaj - #